03 بهمن 1403

  • 1400/03/18
  • - تعداد بازدید: 378
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان ممسنی

برگزاری وبینار تغذیه جوانان در ممسنی

برگزاری وبینار تغذیه جوانان در ممسنی

وبینار تغذیه جوانان با هدف حفظ سلامت جوانان در شرایط کرونا برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهید خواجه با تاکید بر لزوم توجه ویژه به جوانان به عنوان نیروهای فعال جامعه گفت: بخشی از مشکلات تغذیه‌ای جوانان ناشی از نداشتن شناخت و آگاهی نسبت به الگوی درست تغذیه و عوارض ناشی از تغذیه ناسالم و رژیم غذایی نامناسب بوده و آموزش این گروه می‌تواند در ارتقای سلامت آنها تاثیر زیادی داشته باشد.

منیره منصوریان افزود: یکی از جنبه‌های مهم حفظ سلامت این گروه با ارزش در جامعه فرهنگسازی تغذیه درست و ترویج الگوی غذایی سالم به منظور پیشگیری از تجمع عوامل خطر تغذیه‌ای بیماری‌های غیرواگیر و واگیر است.

منصوریان اظهار داشت: ضرورت ماندن در منزل در دوران همه گیری کرونا منجر به عاداتی مانند، نداشتن تحرک کافی به دلیل استفاده بیش از پیش از بازی‌ها و فیلم‌های رایانه ای، تماشای تلویزیون و فضای مجازی، ریزه خواری و مصرف تنقلات با ارزش غذایی کم مثل انواع چیپس، پفک و شکلات بویژه در زمان تماشای تلویزیون به مدت طولانی شده است.

این کارشناس در ادامه گفت: دیگر عوامل خطر مانند ببی نظمی خواب شبانه و بیدار ماندن طولانی مدت در طول شب می‌توانند موجب چاقی شده و زمینه ساز و یا تشدید کننده بیماری‌های غیر واگیر شوند و درنهایت ریسک ابتلای فرد به کرونا را افزایش دهند.

او افزود: برای پیشگیری از این تهدیدها و استفاده از فرصت در خانه ماندن برای بهبود شیوه زندگی و حفظ و ارتقای سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری‌ها، لازم است مصرف وعده‌های غذایی اصلی در ساعات مشخص طبق برنامه ریزی باشد.

وی به جوانان توصیه کرد: مصرف حداقل 2 واحد میوه در طول روز به عنوان میان وعده یا قبل از غذا، مصرف سبزی خوردن و سالاد همراه غذا، در دسترس قرار ندادن انواع تنقلات، استفاده از تنقلات در زمان‌های مشخصی از روز برای جلوگیری از ریزه خواری را در دستور کار روزانه خود قرار دهند.

منصوریان همچنین محدود کردن مصرف فست فودها تا حد امکان، تهیه آنها در منزل، کاهش مصرف غذاهای چرب، سرخ شده و پر ادویه و همکاری و همراهی با اعضای خانواده در انجام برخی فعالیت‌ها در منزل را از راهکارهای بهبود تغذیه در جوانان برشمرد و گفت: برنامه ریزی برای خواب منظم، تنظیم زمان خواب برای داشتن خواب به موقع و آرام و رعایت تعادل و تنوع در مصرف گروه‌های غذایی مختلف و جایگزین‌های آنها به منظور دریافت کلیه ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز بدن را برای افزایش سطح ایمنی و مقابله با کرونا بسیار ضروری می باشد./صدیقه انصاری

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 42509
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید