02 آذر 1403

  • 1399/04/25
  • - تعداد بازدید: 169
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

انجام بیش از 320 مشاوره روانشناسی به بیماران مبتلا به کووید 19 در ممسنی

انجام بیش از 320 مشاوره روانشناسی به بیماران مبتلا به کووید 19 در ممسنی

 رئیس شبکه بهداشت و درمان ممسنی از انجام بیش از 320 مشاوره روانشناسی به بیماران مبتلا به کووید 19 توسط روانشاسان این شبکه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، دکتر علی چوبینه با اعلام این خبر گفت: در راستای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به مبتلایان کرونا ویروس و کاهش تاثیر مخرب این بیماری بر روح و روان بیماران، در شهرستان ممسنی روانشناسان مرکز بهداشت شهید خواجه به صورت تلفنی به مشاوره و راهنمایی بیماران مبتلا به کووید 19 اقدام نمودند.

 دکتر علی چوبینه بیان کرد: ویروس «کووید19» علاوه بر جسم، روح افراد را هم تخریب می کند. دردهای جسمی مبتلایان با مصرف دارو و مراقبت های پزشکی و رعایت اصول بهداشتی التیام می یابد، اما برای بهبود شرایط روحی بیماران دارو تجویز نمی شود و مشاوره روانشناسی ضرورت پیدا می کند.

او افزود: حفظ روحیه و افزایش اعتماد به نفس در غلبه به هر بیماری از جمله کرونا ویروس موثر است. اگر مبتلایان روحیه خود و امید به زندگی شان را از دست بدهند، آسیب های بیشتری می بینند و این روند درمان را طولانی تر می کند.

دکتر چوبینه اذعان کرد: نه تنها تقویت روحیه فرد مبتلا در زمان بیماری و همچنین پس از بهبودی، لازم و ضروری است، بلکه علاوه بر فرد مبتلا، اعضای خانواده هم نیاز به تقویت روحیه دارند و استفاده از مشاوره روانشناسان برایشان لازم است.

در ادامه مریم ظهرابی کارشناس مسول سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت شهید خواجه ممسنی به برخی از راهکارهای روانشناختی  مدیریت استرس و اضطراب در بیماران مبتلا به ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: "نکته اول که مهم است آگاهی از حقیقت بیماری کروناویروس است. هر قدر میزان اضطراب و استرس فرد مبتلا در برابر بیماری بالاتر رود، سطح دفاعی و ایمنی بدنشان پایین تر می آید ؛ بنابراین برای بالا بردن سطح دفاعی بدن نباید به اضطرابشان اجازه گسترش دهند".

ظهرابی تصریح کرد: مبتلایان باید باور داشته باشند که با قدرت درونی توان مبارزه و مقابله با این بیماری را دارند و به هیچ وجه تسلیم ویروس نشوند. این واگویه و نهیب ها را مرتب با خود تکرار کنند و اجازه ندهند روحیه مقاومت و مبارزه شان تضعیف شود.

این کارشناس به اهمیت نقش مراقبین و افراد خانواده فرد مبتلا هم اشاره و عنوان کرد: به مراقبین و اعضای خانواده توصیه می کنم اجازه ندهند نگرانی ها و اضطراب‌های آنان به فرد مبتلا منتقل شود و در عوض با خوشروئی و مهربانی و آرامش روحیه مبارزه و مقاومت و بهبود یافتن را به فرد مبتلا منتقل کنند.

به گفته مریم ظهرابی ،گوش دادن به حرف ها و نگرانی های مبتلایان و انرژی مثبت دادن به آنها از سوی مراقبین بسیار اهمیت دارد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 26427
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید