در ممسنی برگزار شد؛ هم اندیشی واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید خواجه ممسنی با ادارت صمت و اتحادیه صنف نانوایان این شهرستان در خصوص پایش سبوس در نان های سنگک
در ممسنی برگزار شد؛ هم اندیشی واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید خواجه ممسنی با ادارت صمت و اتحادیه صنف نانوایان این شهرستان در خصوص پایش سبوس در نان های سنگک
ریئس شبکه بهداشت و درمان ممسنی از هم اندیشی واحد بهداشت محیط این شبکه با اداره صمت، اتحادیه نانوایان و معاونت دارو و غذا در خصوص پایش سبوس در نان های های سنگک پخت شده در نانوایی های این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی دکتر علی چوبینه با اعلام این خبر گفت: نمونه برداری از نان های سنگک و آردهای موجود در این نانوایی ها توسط معاونت دارو و غذای شبکه بهداشت و درمان ممسنی انجام و به آزمایشگاههای استان ارسال خواهد شد.
دکتر چوبینه افزود: سبوس فواید گسترده ای برای حفظ سلامت بدن دارد که از جمله استحکام و سلامت استخوانها و داندن ها، رفع چاقی، پیشگیری از بروز سزرطان روده و بیماری های قلبی عروقی از جمله خواص نان سبوس دار می باشد.
او ابراز داشت برای کنترل کیفیت و پایش نانوایی های سنگک شهرستان ممسنی گشت مشترک توسط واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید خواجه ، اداره صمت و اتحادیه نانوایان ممسنی به صورت هفتگی از این صنف بازدید خواهند داشت.
نظر دهید