03 دی 1403

  • 1399/10/08
  • - تعداد بازدید: 412
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان ممسنی

تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در ممسنی

تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در ممسنی

 رئیس شبکه بهداشت و درمان ممسنی از تشدید نظارت و بازرسی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان در زمینه رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی در قالب طرح شهید سلیمانی خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی دکتر علی چوبینه با اعلام این خبر گفت: در قالب طرح سردار شهید سلیمانی که ازنیمه دوم آذرماه  آغاز شده است، تمرکز بر پیشگیری از شیوع ویروس کرونا است و در همین راستا به منظور قطع زنجیره انتقال کرونا و چگونگی اجرای پروتکل های بهداشتی، نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواذد غذای توسط 25 تیم نظارتی تشکیل شده در طرح تشدید شده است.  

دکتر چوبینه تاکید کرد: آموزش ضوابط قرنطینه و بازگشت به کار مبتلا به کووید19 ، استفاده از کارت خوان و حذف مبادلات پول نقد، استفاده از ماسک در محل کار ، عدم ارائه خدمات به مشتریان فاقد ماسک ، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و جلوگیری از تجمع در واحد های صنفی از مواری که باید توسط واحد های صنفی رعایت شود.

وی افزود: از ابتدای طرح تاکنون 856 واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی توسط تیم های نظارتی مورد بازدید قرار گرفته و به بیش از هزار و پانصد نفر از کسبه و بازاریان در این واحد های صنفی آموزش های پیشگیری از کروناویروس داده شده است.

شایان ذکر است نصب پوسترهای مقابله با کووید 19 و توزیع رسانه های آموزشی در این خصوص از دیگر فعالیت های تیم های نظارتی شرکت کننده در طرح شهید سلیمانی می باشد. / صدیقه انصاری

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 34819
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید