شبکه بهداشت و درمان ممسنی
تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در ممسنی
تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در ممسنی
رئیس شبکه بهداشت و درمان ممسنی از تشدید نظارت و بازرسی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان در زمینه رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی در قالب طرح شهید سلیمانی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی دکتر علی چوبینه با اعلام این خبر گفت: در قالب طرح سردار شهید سلیمانی که ازنیمه دوم آذرماه آغاز شده است، تمرکز بر پیشگیری از شیوع ویروس کرونا است و در همین راستا به منظور قطع زنجیره انتقال کرونا و چگونگی اجرای پروتکل های بهداشتی، نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواذد غذای توسط 25 تیم نظارتی تشکیل شده در طرح تشدید شده است.
دکتر چوبینه تاکید کرد: آموزش ضوابط قرنطینه و بازگشت به کار مبتلا به کووید19 ، استفاده از کارت خوان و حذف مبادلات پول نقد، استفاده از ماسک در محل کار ، عدم ارائه خدمات به مشتریان فاقد ماسک ، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و جلوگیری از تجمع در واحد های صنفی از مواری که باید توسط واحد های صنفی رعایت شود.
وی افزود: از ابتدای طرح تاکنون 856 واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی توسط تیم های نظارتی مورد بازدید قرار گرفته و به بیش از هزار و پانصد نفر از کسبه و بازاریان در این واحد های صنفی آموزش های پیشگیری از کروناویروس داده شده است.
شایان ذکر است نصب پوسترهای مقابله با کووید 19 و توزیع رسانه های آموزشی در این خصوص از دیگر فعالیت های تیم های نظارتی شرکت کننده در طرح شهید سلیمانی می باشد. / صدیقه انصاری
پایان خبر
نظر دهید