نظارت کارشناس مسول بهداشت حرفه ای و اداره دامپزشکی از کشتارگاه صنعتی مرغ در ممسنی
نظارت کارشناس مسول بهداشت حرفه ای و اداره دامپزشکی از کشتارگاه صنعتی مرغ در ممسنی
کارشناس مسول بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهید خواجه و کارشناس اداره دامپزشکی ممسنی در بازدید های مشترک و مستمر از کشتارگاه صنعتی مرغ ممسنی بازدید می کنند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، رئیس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان گفت: در راستای اجرای قوانین ستاد پیشگیری از بیماری کووید -19 در شهرستان تیم های مشترک نظارتی متشکل از بازرسان شبکه بهداشت و سایر ادارات نظارت جدی و مستمر از تمامی واحدهها فعال شهرستان را انجام می دهند.
دکتر علی چوبینه افزود: یکی از راههای جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا ویروس عدم استفاده مردم از گوشت و تخم مرغ خام ونیم پز می باشد و باید این مواد غذایی قبل از استفاده توسط مصرف کننده کاملا پخته شوند.
او تاکید کرد: مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزی ها (بجز سبزی های نشاسته ای) و حداقل دو واحد میوه برای پیشگیری از بیماریهای حاد تنفسی و کرونا توصیه می شود.
او همچنین توصیه کرد: از جلوگیری از ابتلا به بیماری از مصرف غذا و مایعات در مکان های نامطمئن جدا خودداری نمایید.
نظر دهید