03 آذر 1403

  • 1399/01/10
  • - تعداد بازدید: 152
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت کارشناس مسول بهداشت حرفه ای و اداره دامپزشکی از کشتارگاه صنعتی مرغ در ممسنی

نظارت کارشناس مسول بهداشت حرفه ای و اداره دامپزشکی از کشتارگاه صنعتی مرغ در ممسنی

کارشناس مسول بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهید خواجه و کارشناس اداره دامپزشکی ممسنی در بازدید های مشترک و مستمر از کشتارگاه صنعتی مرغ ممسنی بازدید می کنند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، رئیس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان گفت: در راستای اجرای قوانین ستاد پیشگیری از بیماری کووید -19 در شهرستان تیم های مشترک نظارتی متشکل از بازرسان شبکه بهداشت و سایر ادارات نظارت جدی و مستمر از تمامی واحدهها فعال شهرستان را انجام می دهند.

دکتر علی چوبینه افزود: یکی از راههای جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا ویروس عدم استفاده مردم از گوشت و تخم مرغ خام ونیم پز می باشد و باید این مواد غذایی قبل از استفاده توسط مصرف کننده کاملا پخته شوند.

او تاکید کرد: مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزی ها (بجز سبزی های نشاسته ای) و حداقل دو واحد میوه برای پیشگیری از بیماریهای حاد تنفسی و کرونا توصیه می شود.

او همچنین توصیه کرد: از جلوگیری از ابتلا به بیماری از مصرف غذا و مایعات در مکان های نامطمئن جدا خودداری نمایید.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 21931
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید