01 آذر 1403

  • 1401/03/09
  • - تعداد بازدید: 167
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی

برگزاری کارگاه آموزش تغذیه ویژه دانشجویان دانشکده فنی در ممسنی

برگزاری کارگاه آموزش تغذیه ویژه دانشجویان دانشکده فنی در ممسنی

کارگاه آموزش تغذیه جوانان با هدف ارتقاء آگاهی و حفظ سلامت جوانان برای دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای امام رضا(ع) در ممسنی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، رئیس شبکه بهداشت و درمان ممسنی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به جوانان به عنوان نیروهای فعال جامعه گفت: بخشی از مشکلات تغذیه‌ای جوانان ناشی از نداشتن شناخت و آگاهی نسبت به الگوی درست تغذیه و عوارض ناشی از تغذیه ناسالم و رژیم غذایی نامناسب بوده و آموزش این گروه می‌تواند در ارتقای سلامت آنها تاثیر زیادی داشته باشد.

دکتر احمد رحمانی افزود: یکی از جنبه‌های مهم حفظ سلامت این گروه با ارزش در جامعه فرهنگسازی تغذیه درست و ترویج الگوی غذایی سالم به منظور پیشگیری از تجمع عوامل خطر تغذیه‌ای بیماری‌های غیرواگیر و واگیر است.

دکتر رحمانی اظهار داشت: عاداتی مانند، نداشتن تحرک کافی به دلیل استفاده بیش از پیش از بازی‌ها و فیلم‌های رایانه ای، تماشای تلویزیون و فضای مجازی، ریزه خواری و مصرف تنقلات با ارزش غذایی کم مثل انواع چیپس، پفک و شکلات بویژه در زمان تماشای تلویزیون به مدت طولانی باعث افزایش اضافه ورزن و چاقی در جوانان شده است.

این مقام مسول در ادامه گفت: دیگر عوامل خطر مانند بی نظمی خواب شبانه و بیدار ماندن طولانی مدت در طول شب می‌توانند موجب چاقی شده و زمینه ساز و یا تشدید کننده بیماری‌های غیر واگیر شوند

او به جوانان توصیه کرد: مصرف حداقل 2 واحد میوه در طول روز به عنوان میان وعده یا قبل از غذا، مصرف سبزی خوردن و سالاد همراه غذا، در دسترس قرار ندادن انواع تنقلات، استفاده از تنقلات در زمان‌های مشخصی از روز، برای جلوگیری از ریزه خواری را در دستور کار روزانه خود قرار دهند.

دکتر رحمانی همچنین محدود کردن مصرف فست فودها تا حد امکان، تهیه آنها در منزل، کاهش مصرف غذاهای چرب، سرخ شده و پر ادویه و همکاری و همراهی با اعضای خانواده در انجام برخی فعالیت‌ها در منزل را از راهکارهای بهبود تغذیه در جوانان برشمرد و گفت: برنامه ریزی برای خواب منظم، تنظیم زمان خواب برای داشتن خواب به موقع و آرام و رعایت تعادل و تنوع در مصرف گروه‌های غذایی مختلف و جایگزین‌های آنها به منظور دریافت کلیه ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز بدن را برای افزایش سطح ایمنی و مقابله با بیماریهای غیرواگیر بسیار ضروری می باشد./صدیقه انصاری

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 61265
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید