روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی
برگزاری کارگاه آموزشی اختلالات روانپزشکی با تاکید بر پیشگیری از خودکشی ویژه بهورز و مراقب سلامت در ممسنی
برگزاری کارگاه آموزشی اختلالات روانپزشکی با تاکید بر پیشگیری از خودکشی ویژه بهورز و مراقب سلامت در ممسنی
کارگاه آموزش ضمن خدمت با موضوع اختلالات روانپزشکی با تاکید بر پیشگیری از خودکشی ویژه بهورز و مراقب سلامت در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهید خواجه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، کارشناس مسول سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان ممسنی با بیان اینکه خودکشی ناشی از یک اختلال روانپزشکی است، تصریح کرد: 90 درصد از افرادی که اقدام به خودکشی میکنند از یک اختلال روانی رنج میبرند که یکی از عمدهترین این اختلالات، افسردگی است.
مریم ظهرابی خودکشی را یک مشکل پیچیده با علل متفاوت ژنتیکی، روان شناختی، اجتماعی، فرهنگی و محیطی دانست و گفت: در 90 درصد موارد، اقدام به خودکشی ناشی از یک اختلال روانی و عمدتا افسردگی است، بنابراین درمان اختلالات روانی، مهمترین روش پیشگیری از خودکشی است.
ظهرابی اظهار داشت: سالانه در شهرستان ممسنی به طور میانگین بالغ بر 300 نفر اقدام یه خودکشی می کنند 10 الی 15 نفر خودکشی منجر به فوت دارند.
این کارشناس مسول با بیان اینکه هدف از برگزاری این دروه آموزشی بالا بردن سطح آگاهی و دانش تیم سلامت و در پایان آگاهسازی مردم و سلامت روان مثبت می باشد، ادامه داد: غربالگری، مراقبت و پیگیری جمعیت زیر پوشش توسط بهورز، مراقب سلامت، پزشک و روانشناس طبق دستورالعمل های ارسالی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام می شود و افرادی که در غربالگری در معرخطر تشخیص داده شده اند برای انجام مشاوره تخصصی و دارو درمانی به سطوح بلاتر ارجاع داده می شوند.
مریم ظهرابی در پایان گفت: بیماران افسرده، بیماران با سایر اختلالات روانپزشکی، اقدام کنندگان به خود کشی با سابقه قبلی، سابقه فامیلی خودکشی، افکار خودکشی جزء افراد پرخطر و بچههای طلاق، بی سرپرست، خانواده معتاد و بیکار، بیماران صعب العلاج، زنان سرپرست خانوار، حاشیه نشینها و مهاجرین، بازنشستگان، جوانان و نوجوانان جزء گروههای در معرض خطر می باشند که باید توجه ویژه ای به آنان داشته باشیم./ ص. انصاری
پایان خبر
نظر دهید