04 بهمن 1403

  • 1398/06/09
  • - تعداد بازدید: 88
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی مهارتهای ارتباطی با سالمندان ویژه داوطلبان سلامت ادارت

برگزاری کارگاه آموزشی مهارتهای ارتباطی با سالمندان

در ممسنی برگزار شد؛ کارگاه آموزشی مهارتهای ارتباطی با سالمند

کارگاه آموزشی مهارتهای ارتباطی با سالمندان برای داوطلبان سلامت ادارت شهرستان ممسنی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهید خواجه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی کارشناس مسول سلامت خانواده و جمعیت شبکه ممسنی گفت: سالمندی بنا به تعریف سازمان جهانی بهداشت عبور از مرز 60 سالگی است، درواقع سالمندی بخشی از روند طبیعی زندگی انسان محسوب می شود و گذشت زمان، بیماریهای جسمی، مشکلات روحی و شرایط محیطی از جمله عواملی است که در این روند موثر می باشد .

لیلا کوهستانی افزود: سلامت روان یک سالمند هم تحت تاثیر عوامل گوناگونی چون باز نشستگی، یائسگی، از دست دادن همسر ،دوری از فرزندان ، ابتلا به بیماریهای مزمن ، و سپرده شدن به خانه ی سالمندان دچار تغییراتی خواهد شد که زندگی اجتماعی اش را هم متاثر خواهد ساخت . بعضی ازسالمندان به خاطر کم شدن مشغله شان اعتماد به نفس خود را ازدست می دهند ،استقلال خود رادر خطر می بینند وگاهی احساس می کنند در روابط با دیگران بی ارزشند.

او بیان کرد: اولین گام در برخورد با سالمند، نحوه ارتباط خوب با وی است. سالمندان شاهد رویدادهای تاریخ بزرگی نظیرجنگ، جنبش های ضداستعماری و انقلاب بوده و شرایط اقتصادی–اجتماعی دشواری را پشت سر گذاشته اند ،آنها در دنیایی بزرگ شده اند که در آن بسیاری از وسایل آسایش امروزی نظیر آب لوله کشی ، برق ، تلفن ، گاز وجود نداشته است. درک آنچه برسالمند معاصر گذشته، ممکن است برای سایر گروههای سنی دشوار باشد وتنها یک ارتباط خوب می تواند چون پلی این شکاف بین نسلها راپرکند.

وی در ادامه گفت: نخستین اصلی که باید در ارتباط باسالمند رعایت شود ارزش و احترام به گفته های اوست. منظور این نیست که برای برقراری ارتباط موثر با سالمند باید هرچه او می گوید قبول کنیم، بلکه منظور این است که به او و حق او برای فکر کردن و سخن گفتن احترام بگذاریم.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 9437
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید