حضور پزشکان شهرستان ممسنی در کارگاه آموزشی تخصصی معرفی بیماری کرونا ویروس
حضور پزشکان شهرستان ممسنی در کارگاه آموزشی تخصصی معرفی بیماری کرونا ویروس
کارگاه آموزشی تخصصی پیشگیری از کرونا ویروس با حضور پزشکان در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهید خواجه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، "دکتر معسود امیران"مدرس این کارگاه گفت: بر اساس اطلاعات فعلی، راههای انتقال کوروناویروس جدید همانند سایر کوروناویروس ها و ویروس آنفلوانزا است؛ یعنی از تماس دست آلوده به ترشحات تنفسی با چشم، بینی و دهان، از راه قطرات تنفسی (عطسه، سرفه و صحبت کردن چهره به چهره به مدت طولانی)، بنابراین استفاده از ماسک برای فرد بیمار و شستشوی مکرر دستها راههای مهم پیشگیری محسوب میشوند.
این متخصص عفونی تاکید کرد: از تماس نزدیک با فردی که به بیماری تنفسی مبتلا است خودداری کنید، درصورتیکه در معرض تماس با فرد مبتلابه بیماری تنفسی هستید، از ماسک استفاده کنید، بهطور مکرر دستهایتان را با آب و صابون بشویید؛ بهویژه بعد از تماس با فرد بیمار، یا تماس با یک حیوان یا با محیط اطراف آنها و از تماس و لمس حیوانات وحشی یا اهلی چه زنده و چه مرده، خودداری کنید.
وی افزوده : مواد غذایی را خوب بپزید. مواد غذایی خام و پخته را کنار هم قرار ندهید و از تماس آنها خودداری کنید. بعد از تمیز کردن و قطعهقطعه کردن مواد غذایی حیوانی خام اعم از گوشت و سایر محصولات مانند مرغ، ماهی، میگو، گوسفند و گاو، ظروف، تخته و چاقویی را که استفاده کردهاید بلافاصله با آب و مواد شوینده بشویید و از تماس ظروف شسته نشده با مواد غذایی پخته، اکیداً خودداری کنید.
او بیان داشت: هنگام تماس با حیوانات، دام، طیور و محصولات آنها، از دستکش و ماسک استفاده کرده و بعد از تماس بدون دستکش، حتماً دستهای خود را با آب و صابون بشویید.
او توصیه کرد: استفاده از ماسک معمولی، حفظ فاصله حداقل یک متری با سایرین، پرهیز از در آغوش گرفتن، دست دادن و بوسیدن دیگران، پرهیز از حضور در اجتماعات و ملاقات با دیگران، پوشاندن دهان موقع عطسه و سرفه با دستمال یا قسمت بالای آستین، انداختن دستمالهای مصرفشده در یک کیسه نایلونی و گره زدن در آن و شست و شوی مکرر دستها با آب و صابون، بهویژه بعد از عطسه و سرفه یا تماس با فرد بیمار از دیگر توصیه ها است.
دکتر امیران در پایان گفت:علائم عمده این بیماری شامل تب، سرفه، گلودرد و تنگی نفس است که در اغلب موارد به شکل یک بیماری تنفسی خفیف شبه آنفلوانزا تظاهر مییابد، اما در گروهی از مبتلایان ممکن است به بیماری شدید تنفسی تبدار تبدیلشده و باعث بستری شدن بیمار شود. در موارد اندکی نیز مرگ در اثر این بیماری گزارششده است.
نظر دهید