روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی
نانوایی های ممسنی زیر ذره بین کارشناسان بهداشت محیط
نانوایی های ممسنی زیر ذره بین کارشناسان بهداشت محیط
رئیس مرکز بهداشت شهید خواجه ممسنی از از برخورد شدید با نانوایی های بی تفاوت به دستورالعمل های بهداشتی مرتبط با شیوع کرونا ویروس خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، دکتر سهام چوبینه با اعلام این خبر گفت: طی دو ماه گذشته 224 مورد بازرسی از واحدهای نانوایی شهرستان انجام گرفته و برای پنج نانوانی اخطار بهداشتی صادر شده است.
مهندس عبدالحسن چراغی کارشناس مسول بهداشت محیط مرکز بهداشت ممسنی اظهار داشت: در نانواییهای سنتی اعم از سنگک ، بربری ، تافتون و لواش ، هرگونه آلودگی ویروسی خمیر نان در اثر حرارت تنور از بین میرود و لذا نانی که از تنور خارج میشود عاری از آلودگی به ویروس کرونا است.
وی افزود: باید از پهن کردن نان برای خنک شدن روی میز نانوایی خودداری کرد . بریدن و خرد کردن نان با چاقو و برسهای عمومی که معمولا در نانواییها وجود دارد هرگز توصیه نمیشود.
مهندس چراغی توصیه کرد: نان داغ باید ابتدا در پارچهای نخی و سپس در نایلون قرار داده شده و پس از خارج کردن نان ، نایلون دور انداخته شود .
او افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا تمامی متصدیان واحدهای نانوایی ملزم به رعایت اصول بهداشتی هستند در غیر این صورت با واحدهایی که دستورالعمل های بهداشتی که از سوی مرکز بهداشت ابلاغ شده است را رعایت نکنند به شدت برخورد میشود./صدیقه انصاری
پایان خبر
نظر دهید