02 دی 1403

  • 1401/05/12
  • - تعداد بازدید: 191
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی

کارگاه آموزشی راهنمای اقدام برای مداخله کنندگان اولیه در صحنه خودکشی در ممسنی

کارگاه آموزشی راهنمای اقدام برای مداخله کنندگان اولیه در صحنه خودکشی در ممسنی

 

کارگاه آموزشی راهنمای اقدام برای مداخله کنندگان اولیه در صحنه خودکشی به منظور دانش افزایی و بازآموزی سازمان های مرتبط با موضوع خودکشی توسط واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان ممسنی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهید خواجه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، کارشناس مسول سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با اشاره به اینکه این کارگاه با همکاری اداره بهزیستی شهرستان ممسنی برگزار شد، گفت:  مراقبین سلامت بخش خصوصی و دولتی، مشاورین و مربیان بهداشت اداره آموزش و پرورش ، کارکنان آتش نشانی، جمعیت هلال احمر، بهزیستی و فوریت های پزشکی در شهرستاهای ممسنی و رستم مدعوین این کارگاه بودند.

"مریم ظهرابی" با اشاره به آمار قابل توجه اقدام به خودکشی در شهرستان افزود: در این کارگاه در مورد عوامل خطر، عوامل محافظ خودکشی، سابقه اختلالات روانپزشکی، عوامل خطر اجتماعی و مشارکت نیروهای فوق در پیشگیری ازخودکشی و اقدامات لازم بعد از خودکشی کامل جهت بازماندگان نکات مهمی بیان شد.

او اظهار داشت: در این کارگاه سرفصل های آشنایی با انواع خودکشی، علل خودکشی، راه های پیشگیری از خودکشی، انگیزه های خودکشی، آسیب شناسی خودکشی، عوامل تاثیرگذار بر خودکشی، علل افزایش خودکشی و روش های مداخله در آن توسط مدرس این دوره مرجان امیری  آموزش داده شد.

در ادامه مدرس این کارگاه، "مرجان امیری" روانشناس بالینی مرکز ورژانس اجتماعی بهزیستی ممسنی با اشاره به خدمات روانشناسی در شبکه بهداشت و درمان ممسنی و اورژانس اجتماعی آموزش هایی را در مورد نحوه برقراری ارتباط با افرادی که تهدید به خودکشی می کنند ارائه و به نقش پررنگ اورژانس 115،به دلیل جایگاه مناسب اجتماعی این سازمان در میان مردم جهت جلب رضایت افراد تحت آسیب های اجتماعی برای مراجعه به مراکز بهداشت و اورژانس اجتماعی و بهره مندی از مداخلات روانشناختی پرداخت.

او گفت: خودکشی یک مشکل پیچیده روانشناختی و اجتماعی است که در نتیجه تعامل عوامل متعدد زیست شناختی، ژنتیک، روانشناختی، اجتماعی، فرهنگی و محیطی روی می دهد و اقدامی است آگاهانه که در بعضی موارد با سرانجامی مرگبار به پایان می رسد.

وی وضعیت خودکشی را در ایران با وجود پایین بودن نرخ آن نسبت به خیلی از کشورها، دارای روند صعودی دانست و خاطرنشان کرد: این موضوع از مسائل مهم در حوزه سلامت روانی اجتماعی و اورژانس های روان پزشکی به شمار می آید و با این حال بیشتر خودکشی ها قابل پیشگیری هستند./ ص. انصاری

 پایان خبر

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 64554
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید